Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیخ الاسلامی پیشنهاد کرد: همه افراد بدون توجه به سطح دینداری خود، در دعای ماه‌های رجب، شعبان و رمضان تعمق و تأمل کنند و مطمئن باشند اتفافات جدیدی در معنادهی به سبک زندگی آنها پدید خواهد آمد. - اخبار فرهنگی -

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد شیخ الاسلامی، رئیس میز سبک زندگی و معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بر ضرورت تأمل و تعمق در دعاهای سه ماه رجب، شعبان و رمضان جهت دستیابی به سبک زندگی معنوی تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخ الاسلامی با بیان اینکه سه ماه رجب، شعبان و رمضان در منطق شیعی و در مجموعه دنیای اسلام از ویژگی معنوی خاصی برخوردار است، اظهار داشت: در روایات ائمه اطهار علیهم السلام تأکید شده که خداوند در آغاز ماه رجب ندا داده و رجبیون را صدا می‌زند؛ چنانکه رجب، ماه خداست و برکات زیادی برای مردم به همراه دارد. ماه شعبان نیز اختصاص پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم دارد و میلاد حضرت ولی‌عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف هم در این ماه قرار دارد که بر برکت آن افزوده است. ماه مبارک رمضان نیز بر اساس روایات متعددی، ماه نزول برکت و بسته شدن درهای جهنم بوده و آثار معنوی زیادی در زندگی میهمان‌های خود دارد.

 

رئیس میز سبک زندگی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: مجموعه روایات در مورد این سه ماه پر خیر و رحمت نشان می‌دهد که این ایام ویژگی خاصی دارند که باید به آن توجه شود.

او با اشاره به فرصت‌شناسی در دین اسلام گفت: در اسلام بنا این است که از هر موقعیتی جهت بهره‌مندی انسان‌ها از معنویت استفاده شود. گاهی بر مکان تأکید می‌شود مانند مسجدالجرام، مساجد، زیارتگاه‌ها و خانه؛ گاهی تصریح می‌شود که برخی شغل‌ها ایجاد معنویت می‌کنند، مانند شغل معلمی؛ گاهی نیز بر زمان تأکید می‌شود مانند شب و روز جمعه.

کارشناس سبک زندگی اسلامی ادامه داد: سه ماه رجب، شعبان و رمضان دارای ویژگی خاصی هستند که افراد در لحظات و ساعات آن می‌‌توانند سرعت ویژه‌ای به حرکت عبادی خود بدهند.

 

دعوت به زندگی| مدل معنویت اسلامی در سبک زندگی باید از متن قرآن و دعا کشف شود + فیلمدعوت به زندگی| چگونه در متن سبک زندگی کسب معنویت کنیم؟ + فیلمدعوت به زندگی | توصیه مهم آیت الله بهجت(ره) درباره بزرگداشت ماه رجب و شعبان + فیلمدعوت به زندگی| ضرورت ایجاد «بهار معنویت» در سبک زندگی اجتماعی + فیلم

 

شیخ الاسلامی به لزوم بهره‌وری و تأمل در ادعیه اشاره کرد و گفت: این سه ماه ادعیه خاصی دارند که در ایجاد معنویت نقش ویژه دارند.

او از دعاهای روزانه ماه رجب، مناجات زیبا و والای شعبانیه، دعاهای ماه رمضان و دعای عاشقانه ابوحمزه یاد کرد و افزود: مجموع دعاهای این ایام موجب تقویت بعد معنوی انسان شده و می‌تواند نوع و سبک زندگی ما را در ارتباط با خدا تغییر دهد.

رئیس معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه در ماه رجب، شعبان و رمضان ظرفیت‌هایی فراهم شده تا انسان‌ها با خدا ارتباط بگیرند، خاطرنشان کرد: حرکت معنوی انسان با استفاده از دعاهای این سه ماه می‌تواند شتاب معنادار و جدی‌تری بگیرد.

او همچنین پیشنهاد کرد: افراد بدون توجه به سطح دینداری خود، به دعاهای این سه ماه پرداخته، در آنها تعمق و تأمل کنند و مطمئن باشند اتفافات جدیدی در معنادهی به زندگی و سبک زندگی آنها پدید خواهد آمد.

در فیلم بالا بخشی از سخنان حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد شیخ الاسلامی، رئیس میز سبک زندگی و معاونت مهر دفتر تبلیغات اسلامی را مشاهده می‌کنید.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دعا ماه شعبان ماه رجب سبک زندگی ایرانی اسلامی دعا ماه شعبان ماه رجب سبک زندگی ایرانی اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی شعبان و رمضان شیخ الاسلامی سه ماه سبک زندگی ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز امروز جامعه ما معنویت است

رییس دیوان عالی کشور با اشاره به لزوم برنامه ریزی در جهت تحقق شعار سال بر تقویت ارتباط قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‎ها و نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری صبح امروز ۸ اردیبهشت ماه در جلسه شورای معاونین با بیان روایتی از امام صادق (ع) فرمودند: سه چیز از علامات مؤمن است؛ شناختن خدا و شناختن دوستان و دشمنان خدا.

رئیس دیوان عالی کشور در تشریح این مطلب ادامه داد: نیاز امروز جامعه ما معنویت است، معنویتی که در پرتو قرآن و عترت ظهور می کند و در خداشناسی و اعتقاد به انبیاء و اولیاء و عمل به واجبات و ترک محرمات یافت می شود، دشمن شناسی، زمان شناسی، اطاعت از ولی امر و بصیرت چراغ عبور از فتنه های زمانه است.

 منتظری افزود: مردم مؤمن و متعهد ما همانگونه که در ۴۵ سال گذشته نشان داده‌اند، با حضور آگاهانه خود در صحنه‌های مختلف، نقشه های دشمنان زبون و استکبار جهانی را نقش بر آب ساخته و خواهند ساخت. ان شاءالله.

وی در ادامه با اشاره به سفر اخیر خود به استان سیستان و بلوچستان و حضور در مراسم معارفه رئیس کل دادگستری این استان تصریح کرد: مردم نجیب و انقلابی سیستان و بلوچستان شایسته بهترین‌‎ها هستند، هر چند مسئولین امر تمام تلاش خود را در جهت خدمت به مردم این استان به کار گرفته اند، اما مشکلات فراوان است و به فضل خداوند متعال شاهد شکوفایی اقتصادی در این استان پهناور خواهیم بود.

عضو شورای عالی قضایی با تبریک به حجت الاسلام والمسلمین خلیلی به عنوان معاون اول قوه قضائیه برای ایشان آرزوی توفیق نمود و از زحمات حجت الاسلام مصدق تقدیر و تشکر کرد و گفت: خدمت به مردم عزیز در دستگاه عدلیه توفیق بزرگی است که باید قدردان آن باشیم و شکر نعمت آن را با کار و تلاش جهادی در جهت اجرای هر چه بیشتر عدالت به جای آوریم.

وی با اشاره به برنامه های دیوان عالی کشور در سال جدید تصریح کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضایی و برنامه های ابلاغی سال ۱۴۰۳پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آراء تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم برنامه ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود: معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده های اقتصادی با همکاری با رؤسای محترم دادگستری استان‌ها و شعب  ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌های قضایی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقّت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای محترم کل دادگستری قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • دعوت رئیس شورای شهر از سرمایه‌گذاران برای حضور در میمند
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در هیرمند
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • مسابقات جام رمضان تنیس روی میز بانوان در سمنان پایان یافت
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • دعوت امام جمعه ایلام از نخبگان برای ارتقاء فرهنگ کار